GRAPHIC DESIGN

PROJECT NETCAST

Projekat Netcast

rollup
unutrasnja
MultiDevicesWebsiteMockups
jastuk6
003-Mug-Mock-Up-Template
olovke
NetCast-kesa2

IT je rešen.

Kompanija Netcast je bila izazov koji smo sa oduševljenjem prihvatili.  Netcast je tražio nešto više od standardnog rebrandinga. Bila je to potpuna transformacija, od vizuelnog identiteta do marketinških strategija.

U srcu našeg pristupa bio je inovativni duh koji je odražavao suštinu Netcast-a kao progresivne IT kompanije. Kreirali smo potpuno novo iskustvo za klijente, počevši od osveženog logotipa (sa knjigom standarda) koji simbolizuje saće kao metaforu za organizovanost i efikasnost, ujedno i slast poslovanja koje nudi Netcast.

Stationery dizajn koji smo osmislili obuhvatio je sve ključne aspekte poslovanja – od vizit karti do pisama, fascikli, kancelarijske galanterije… Sve je bilo pažljivo dizajnirano kako bi novi identitet kompanije ostavio snažan utisak na klijente i poslovne partnere.

Brošure i katalozi su osmišljeni da budu jedan od ključnih alata u radu zaposlenih, ali i informisanju klijenata o proizvodima i uslugama Netcast-a. Vizuali su kreativni, ali i efikasani u pružanju bitnih informacija na jasan i privlačan način.

S inovativnim pristupom i potpunim angažmanom, uspeli smo stvoriti novi identitet za Netcast koji je bio svež, dinamičan i potpuno drugačiji od svega što je IT industrija dosad videla.

Godina

2020.

Klijent

Netcast

Sektor

IT

Aktivnosti

Rebrendiranje
Web dizajn
Stationery
Bilbordi
Brošure i katalozi

Glavni vizuelni identitet Netcast-a, sa novim rebrandingom, fokusira se na inspirativan simbol meda i saća koji su metafora za slast poslovanja koje nudi. Saće, sa svojom simetričnom strukturom i složenim uzorcima, predstavlja organizovanost i efikasnost, dok med simbolizuje bogatstvo, slast i blagodeti koje pruža Netcast.

 

Ovaj vizualni koncept nije samo estetski privlačan, već ima dublje značenje. Kao što je saće domaćin pčela i skladište meda, tako je i Netcast mesto gde se stvaraju inovativna rešenja i čuva dragocen sadržaj, poput informacija i tehnoloških rešenja za klijente.

Next Project

Back To Top
Theme Mode