If you’re not online, you don’t exist...

Pitanja i odgovori: šta je...

Responsiv sajt

Responsiv dizajn sajta dozvoljava da se njegov izgled prilagođava veličini ekrana uređaja sa koga se tom sajtu pristupa. To znači da će vaš sajt biti u potpunosti funkcionalan kako na desktop računaru tako i na pametnom telefonu i tabletu.

Google Analitika

Platforma za praćenje statistike poseta sajtu. U kombinaciji sa Google Ads servisom za oglašavanje, omogućava precizan uvid o učinku oglasnih kampanja na internetu. Može se pratiti ko, kad i odakle je pristupio vašem web sajtu.

Održavanje sajta

Za funkcionalnost sajta i bolje pozicioniranje na Google pretrazi, neophodno je kontinuirano unapređivanje aplikacija, skripti I baza podataka, unos novih informacija, poboljšanje sigurnosti, kao i osvežavanje sadržaja.

O društvenim mrežama

Društvene mreže

Aktivnost na njima donosi merljive rezultat u poslovanju, bilo da je reč o pružanju usluga, prodaji ili jačanju brenda.

Preko 50 miliona kompanija u svetu koriste svoju Facebook stranicu da bi se približile i povezale sa svojim kupcima, a 4 miliona ovih kompanija se koristi oglašavanjem baš na ovoj društvenoj mreži.

Čak 90% Instagram korisnika je mlađe od 35 godina! Instagram je društveni medij koji služi za targetiranje milenijalaca.